Working from a strong brief, we were invited by our lovely clients, to re-imagine this garden adjoining a new-build home on the edge of the Cotswolds.

Our brief included the desire for a naturalistic feeling garden that is sympathetic to this rural setting. 

The design incorporated a number of existing elements and required the screening of an electricity pylon whilst enabling views to the fields beyond. 

The garden is prone to occasional flooding and a series of elevated  boardwalks lead you on a journey down and through the garden and planting toward a bespoke bench at the stream edge. A wonderful spot to sit and enjoy a morning coffee. 

It has been a pleasure to work with our clients and the skilled team to create this wonderful new garden.  

We want to send our sincere thanks to you both and to your teams, for taking us from a patch of wet grass to a beautiful garden. 
 
Your hard work and desire to deliver the best, coupled with your attention to detail and general consideration for us and our neighbours meant that it was an absolute pleasure to have you on site.
 
I’ve already spent a lot of time out there this afternoon, enjoying the planting and the views from every angle.  We look forward to seeing it develop through the seasons.

 

Paula and Alan.

Source : Houzz reviews

awards

Gold Award Winner
Gold Award Winner
Best in Customer Service
Silver Award Winner

Main Menu