We were commissioned to help our lovely clients who had recently retired and purchased this home in Malvern. 

A joy to work with, our clients were excited with every step of the process from design to build.  

This smaller sized garden had become dominated by several large shrubs and removing these opened out the space. 

Our clients brief was for a more traditional style garden for their tastes and a space that would become full of interest and colour. 

A space that they can view from the conservatory or sit out when the weather allows but also a space to invite family and friends.  

A series of circles breaks up the space and creates movement with curved pathways leading to the bistro terrace or to the garden shed. 

As the planting matures it will create a senses of enclosure with year round interest. 

Thank you again for your stunning design work, and co-ordination of the whole project. We are extremely satisfied, and feel as though we’ve moved house.  

We are revelling in the garden! The roses are amazing and everything has settled beautifully. 

Jill & Ted.

awards

Gold Award Winner
Gold Award Winner
Best in Customer Service
Silver Award Winner

Main Menu